Västerås Flygande Veteraners ömt omhuldade 80-åriga DC-3 Daisy stod uppställd på plattan på Hässlö när 14 personer från Västmanlands journalistseniorer kom på besök den 12 september 2023. 

Där fick de höra Daisys historia. Från krigsåren i amerikanska flygvapnets tjänst – bland annat medverkande i invasionen av Normandie – till åren som SAS-plan under namnet Fridolf Viking, vidare till Linjeflyg och Flygvapnet.

Sedan 1984 ägs Daisy av en stiftelse och tas om hand av ideellt arbetande entusiaster från Flygande Veteraner. Seniorgruppen fick åhöra en imponerande ljudlig motorstart innan man gjorde en rundvandring i Västerås Flygmuseum. Besöket avslutades med lunch i gamla officersmässen, som numera kallas Hässlö värdshus. 

Samling vid utställningen om Flygvapnets nattliga jaktflyg som utgick från Västerås.